Klub

Címe: 3530 Miskolc, Csokonai út 3. Tel: 46/357-578 Színe: zöld-fehér Elnök: Illyés Miklós Alapítva: 1911

Keresés

Google

MVSC - Bodroghalom

2008.03.02. 19:49 | livan | 3 komment

Miskolci VSCBodroghalom 2-0 (1-0)

Miskolc, 200 néző. V.: Horváth G.

MVSC: Ajtay – Lipták, Jóner, Scholtz, Illovai, Gável T., Venczel, Kovács G. (Jónás), Sári (Görcsös), Plébán, Tóth G. (Kocsis). Edző: Kapitány Béla.

Bodroghalom: Dankó (Matisz) – Petercsák, Mózes, Gálya, Balogh A., Tóth, Balogh P., Sveda (Novák), Perecsényi, Kiss, Zádor (Fodor). Edző: Balogh András. G.: Venczel, Lipták. Jók: Venczel, Lipták, Jóner, Scholtz, Plébán, ill. senki. Ifi: 10-0.
Kapitány Béla: - Végig irányítva a játékot magabiztos megérdemelt győzelem. Mielőbbi gyógyulást a két sérült játékosnak.
Balogh András: - Kapusunk súlyos sérülése és a tartalék kapusunk potyái eldöntötték a mérkőzést.

A bejegyzés trackback címe:

https://greendevils.blog.hu/api/trackback/id/tr32362427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Traclon 2008.03.02. 22:45:16

Már feltettem a fórumban is ezt a kérdést,de:
Miért játszott ma a Vasút KÉK-FEKETÉBEN?!?!

livan 2008.03.04. 15:06:46

Igen, elég érdekes, hogy miért csináltatnak ilyen mezeket. Még sosem láttam őket ebben a szerelésben. A röplabda csapatunk is már évek óta piros-fekete színösszeállításban játszik...

Traclon 2008.03.04. 15:56:27

Igen,arról is tudok -mármint a röpisekről-,de az egy tudatos (és elcseszett) koncepció volt a Diósgyőr-b*zi városvezetés részéről...
De ez most abszolut érthetetlen...emlékszem,még iszonyatrégen,valamikor a 90-es évek elején,az egy évig tartó utolsó NBII-es korszak előtt,amikor apámmal még minden hétvégén ott voltunk a Vasútmeccseken,egyszer játszottak az ificsapat mezében,ami gyakorlatilag megfelelt az akkori német válogatott szerelésének...annak viszont akkor volt annyi oka,hogy az ellenfél,a Vásárosnamény,szintén zöld-fehér volt,és egy cuccot hoztak magukkal,ami tiszta zöld volt,így meg kellett különböztetni valahogy a csapatokat...de most?! A Bodroghalom is full pirosban jött ki,így érthetetlen,miért kellett elhagyni a zöld-fehéret...?
süti beállítások módosítása