Klub

Címe: 3530 Miskolc, Csokonai út 3. Tel: 46/357-578 Színe: zöld-fehér Elnök: Illyés Miklós Alapítva: 1911

Keresés

Google

Sajószentpéter - MVSC 1:2

2008.06.01. 19:59 | Samoajoe | Szólj hozzá!

Sajószentpéter–Miskolci VSC 1-2 (0-1)
Sajószentpéter, 100 néző, v.: Oscsenda.
Sajószentpéter: Mag–Kocsi, Mata G., Ruszó, Sebők, Balogh (Mácsi), Lázi, Kelemen, Farkas, Mata L., Mata Z. (Garai). Edző: Kocsi Zoltán.
MVSC: Ajtai–Jóner, Tamás, Scholtz, Szigeti, Venczel (Jónás), Görcsös (Tóth), Sári, Plébán, Illovai (Kovács), Lipták. Edző: Kapitány Béla.
G.: Garai, ill. Sári, Görcsös. Kiállítva: Kocsi P. (86.), ill. Lázi (84.).  Jók: Ruszó, ill. Görcsös, Sári. Ifi: 1-

2.
Kocsi Zoltán: – Tét nélküli mérkőzésen a szerencsésebb csapat győzött.
Kapitány Béla: – Megérdemelten nyertünk.



Pár dologra felhívnáma figyelmet a szövetség felé szabados stílusban:

- a péteri rendezők:

Hiába voltak 8-an,ők sajnos mindannyian részegek voltak,alkalmatlanok voltak feladatuk ellátására.

-Ocsenda bíró "úr"(vagy inkább hölgy),és társai
Még semleges nézőként is észrevehető,hogy nagyon X-re akarta hozni a meccset. Ezzel nincs is probléma.Azzal viszont van hogy képtelen volt kordában tartani az indulatokat.Lányos zavarában a tömegverekedés kialakulás után tovább engedte a meccset,azonnal le kellett volna fújnia.Nagy szerepet játszott hogy ide fajultak a dolgok,téves ítéleteivel.

-péteri civilek(cigányok): a balhé kialakulása után berohantak a pályára.Hol voltak a rendezők??(jah,hogy részegen azt sem tudták hol vannak)

-péteri játékosok: a kezdőcsapatban 8 cigány játszott,ők kezdték a pályán a bunyót,legaláb 4-5 kiállítás kellett volna.

A SZÖVETSÉGNEK:

A 15-ös számú cigánybűnöző örökös eltiltását követeljük a sportágtól,illetve rendőrségi eljárást ellene..Ő volt az aki brutálisan tüdőn rúgta majd megütötte lacikát.(mentők vitték el,felállni képtelen volt,levegőt alig kapott)A másik 3-4 pofont kiosztó(ugyancsak cigány) több meccses eltiltását.

Követeljük a szentpéteri pálya bezárását legalább fél évre:feladatukat ellátni képtelen,ittas rendezők,civilek meccsközbeni berohanása-ez mind mind arra mutat,hogy szentpéter alkalmatlan egy megyei 1-es futtballmérkőzés biztonságos lebonyolítására.

A szövetség nagy hibát követett el,mikor egy köztudottan ferdehajlamú bírót,Ocsendát,és egy partjelző hölgyet küldött egy ilyen mérkőzésre.A probléma nem azzal van ha valaki meleg,hanem azzal ha férfi sportágban próbálja a bíró szerepét játszani.Ő,és a hölgy képtelen fegyelmet tartani egy mérkőzésen,főleg egy ilyenen.

Remélem a mérkőzés ellenőre látta a tevékenységét,és Ocsenda is megkapja méltó eltiltását,vagy legalábbis levonják a konklúziót,mért kell egy melegnek futballbírói papírt adni.

A bejegyzés trackback címe:

https://greendevils.blog.hu/api/trackback/id/tr87498232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása