Klub

Címe: 3530 Miskolc, Csokonai út 3. Tel: 46/357-578 Színe: zöld-fehér Elnök: Illyés Miklós Alapítva: 1911

Keresés

Google

Sátoraljaújhely - MVSC 3:3

2007.08.20. 15:29 | livan | Szólj hozzá!

Hiába gondoltuk úgy ,hogy ez egy sima meccs lesz az Újhely megnehezítette a dolgunkat, de a csapatnak 3-0ról sikerült felállni és így a végén úgy ünnepeltük őket, mintha bajnokok lennénk:)Megérdemelték!

Négyen indultunk újhelyre egy szerencsi átszállással.A pályaudvaron kiderült, hogy elnéztük és a focipálya a város másik végén van.Mikor éppen segítséget akartunk kérni egy taxistól, hogy merre menjünk ő felajánlotta, hogy elvisz minket ingyen, ahogy meghallotta, hogy vasút szurkolók vagyunk:) A pályánal találkoztunk Vízkeleti úrral, létszámunk 5re bővült és megtámadtuk a helyi kocsmát, mely a minimál áraival és a minimál színvonalával meglepett minket.Aztán jól feltankolva elkezdtünk nótázni és a meccsett végigüvöltöttük, a játékosok ezt a végén meghálálták egy-egy pacsival ,sőt még az edző is elismerően beszélt rólunk:)Szerencsére hazahozott minket a csapat, így nem kelett az éjszakába vonatoznunk.

Nyéken találkozunk!

(A 10 éves szakadt GD drapi és mi)

(A srácok)

(Havanna ,vagy Sátoraljaújhely külvárosa?)

A bejegyzés trackback címe:

https://greendevils.blog.hu/api/trackback/id/tr37144461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása