Klub

Címe: 3530 Miskolc, Csokonai út 3. Tel: 46/357-578 Színe: zöld-fehér Elnök: Illyés Miklós Alapítva: 1911

Keresés

Google

Borsod Zaja - Június 2.

2007.05.16. 10:42 | livan | Szólj hozzá!

Sziasztok! Üdvözlünk mindekit!

Rég találkoztunk srácok, lányok! Utoljára febrúárban a közösségi házban, azóta pedig

Teleletünk egyet, aztán kitavaszodtunk, és minden kitavaszodott, basztunk is jobbra-balra, egészen addig, amíg meg nem fogant a 4-ik gyerekünk, melynek neve:

1. Borsod Zaja Fesztivál !!!

És hogy torzszülöttünk születésnapját megüneppelhessük és elmondhassátok, hogy veletek miújságvan, meghívunk titeket 2007. június 2-án Miskolcra, a Fonoda út 17. szám alatti telephelyre!  

ELJUTÁS: Tiszai pu.-tól 18as busszal Keleti Ipartelep megállóig, azután pedig, ha gyalogosan vagy akár kocsival mentek az úton a Hűtőház felé, akkor jobb kézre lesz a helyszín. 
 
MVK Rt. Menetrendje

PROGRAM:

KAPUNYITÁS: 15 óra

16 ÓRÁTÓL SZABADTÉRI PUNK-JÁTÉKOK, kvízzel az eszeseknek, vetélkedőkkel az ügyeseknek, és kötélhúzás a köményeknek, pörsze a legjobbakat nyeremények várják. Egyéni és csapatjátékok.

KONCERTEK:

Este 18 órától játszik a PRETA FAKTO Karcagról, utánuk pedig street-rockot 19 órától a KULTÚRKÖR zenekar Hatvanból, 20 órától pedig mindenki örömére eljön hozzánk a LINX Tiszafüredről!
FIGYELEM! FIGYELEM!
ESTE 9től HOSSZÚ ÉVEK MÚLTÁN ÚJRA A SZÍNPADON AZ ÜVEGES CSIRKESZEMEK!!! Szintén visszatérő s mindig szívesen látott vendégünk az UTOLSÓ ALKALOM Kazincbarcikáról, akik este fél tizenegytől éjfélig játszanak, őket követi  a CSÓK ÉS KÖNNY éjjel kb. 1-ig, utánuk a hardcore kemény legények Egerből, azaz a TANGO UNDERGROUND éjjel 2-ig, és végül a helyi BÜDÖSÖK zárják az estét:)


BELÉPŐ: 1200 ft, S HA ELJÖSSZ KAPSZ EGY FANZINE-t IS AJÁNDÉKBA!

Térkép


1. BORSOD ZAJA FESZTIVÁL, JÚNIUS 2-ÁN, SZOMBATON CSAK TE RÁD VÁR ! ! !


A bejegyzés trackback címe:

https://greendevils.blog.hu/api/trackback/id/tr6776705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása