Klub

Címe: 3530 Miskolc, Csokonai út 3. Tel: 46/357-578 Színe: zöld-fehér Elnök: Illyés Miklós Alapítva: 1911

Keresés

Google

MVSC - Szalonna 5-1

2007.09.24. 04:25 | Samoajoe | Szólj hozzá!

Azt kell mondjam a Szalonna nem való a megye1-be,sőt focipálya közelébe sem.Amit láttam: 3 emberhez nem tudtak egymás után passzolni.Az első bekapott gól után már feladták,és a szabálytalanságokra mentek.A vasút kapusát megfenyegette a csatáruk,hálistennek kiálították persze másért.Rúgtak földönfekvőbe,rúgtak lábra,fejre volt itt minden szövegelésen,és fenyegetésen át.Kb még 2-3 jogos kiálítás lehetett volna.Ezért nem értem Kapitány edzőúr nyilatkozatot,mitől volt példás a játékvezetés??azért mert örülhetünk hogy kiállított 1 embert jogosan a bíró?és a meg nem adott 11-es+ többi kiállítás hol marad?
Persze rendszeresen mutogattak ki a Szalonna "játékosai" ,a kapus még a seggét is mutatta nekünk.Nem csoda hogy felhergelték a nézőket,plussz látva hogy beszart a bíró tőlük.Pár embernek kicsúszott a száján a cigányozás. Erre a Szalonna játékosai( mind a 11 cigány volt) körbeállták a bírót hogy fújja le mert ez rasszizmus...a kapus még verekedni is akart(hozzáteszem,ő volt a legnyomorékabb közülük+ még nőiesen is mozgott)

Arra kérek minden jórérzésű csapatot,játékost,hogy ejtsétek ki a Szalonnát a megye1-ből, hogy emelkedjen a színvonal,és futballt,ne pedig durvaságot és fenyegetőzést láthassunk a megyében a pályákon.El sem tudom képzelni milyen állapotok uralkodhatnak Szalonnán a pályán és környékén....

by Máté

· 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://greendevils.blog.hu/api/trackback/id/tr43174810

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: dating profile 2018.02.15. 23:20:24

ar codes for pokemon black to get celebi - Beat cinavia on ps3

Trackback: Online Dating Tips 2017.11.17. 13:25:00

NEKROZOOFÍLIA - Parafíliák (18 )

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása