Klub

Címe: 3530 Miskolc, Csokonai út 3. Tel: 46/357-578 Színe: zöld-fehér Elnök: Illyés Miklós Alapítva: 1911

Keresés

Google

Kudarc

2010.09.19. 15:26 | livan | Szólj hozzá!

Abaújszántó – MVSC-MÁV Tiszavas 6-2 (3-1)
Abaújszántó, 200 néző. V.: Rendek.
Abaújszántó: Áfra – Bodnár V., Dóczi, Mató, Müller (Kukta), Konyecsnyik, Lehoczki (Orosz), Pocsai (Plaszkó), Kocsis, Jakab, Tatár (Takács). Edző: Gyulai József. 
MVSC-MÁV Tiszavas: Brindzár – Jóner, Madarász, Pócs (Venczel), Boszák, Kovács, Illovai (Horváth), Plébán, Jónás, Szigeti, Boros (Salap). Edző: Szabó János. 
G.: Lehoczki (3), Mató, Jakab, Orosz, ill. Madarász, Jónás.
Kiállítva: Madarász (54.).
Jók: az egész csapat, ill. senki.
Ifi: 3-11.
Gyulai József: – Végre a jó játék mellé megjöttek a gólok is. A csapat tartását mutatja, hogy vesztett állásból felállva olykor kreatív futballt bemutatva nyertünk. Külön öröm számomra, hogy a helyi nevelésű, utánpótlás korú játékosok sokat tettek a játékhoz.
Szabó János: – Gratulálok a hazaiak csupaszív játékához. 0-1-ről tíz perc alatt megnyugtató előnyt szereztek már a félidőig, ami utána jött rémálom!

A bejegyzés trackback címe:

https://greendevils.blog.hu/api/trackback/id/tr982307706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása