Klub

Címe: 3530 Miskolc, Csokonai út 3. Tel: 46/357-578 Színe: zöld-fehér Elnök: Illyés Miklós Alapítva: 1911

Keresés

Google

MVSC - MÁV - Tiszavas

2009.02.19. 14:36 | livan | 1 komment

A Miskolci VSC megyei I. osztályú labdarúgócsapata névadó szponzori megállapodást kötött csütörtökön az MVSC székházában, amelynek keretében bemutatták a csapat új edzőjét is.
 

Illyés Miklós, az MVSC elnöke elmondta, a csapat egy évre szóló megállapodást kötött aMÁV-Tiszavas Kft.-vel, amely megállapodást a felek reménye szerint egy év múlva meghosszabbítanak. Ennek értelmében tavasztól a csapat a megyei I. osztályú bajnokságbanMVSC-Máv-Tiszavas néven szerepel majd. Arra a kérdésünkre, mekkora összeggel támogatja aMÁV-Tiszavas az MVSC-tIllyés Miklós annyit válaszolt, konkrét összeget nem kíván mondani, mindenesetre a MÁV-Tiszavas a második legnagyobb szponzora az MVSC-nek, így ez az összeg, amivel a labdarúgócsapatot támogatják, nem éri el azt az évi ötmillió forintot, amelyet Albrecht József biztosít a vasutasok női röplabda szakosztályának.
A szerződés aláírása előtt bemutatták a csapat új edzőjét, Balogh Zoltánt, aki eddig az MVSC-MISI alkalmazottjaként az U16-os csapat felügyeletét látta el. Balogh Zoltán elmondta, elsősorban a saját nevelésű fiatalokra kívánnak támaszkodni a jövőben, így a jelenleg a bajnokság negyedik helyén álló csapattól távozott három játékos pótlását az ificsapat keretéből oldják meg. 

A bejegyzés trackback címe:

https://greendevils.blog.hu/api/trackback/id/tr80952849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tippmix · http://tippvadasz.try.hu 2009.05.14. 10:13:43

Egy tabellát + egy következő meccset tartalmazó box-ot nem lenne érdemes felrakni az oldalsávba? csak egy ötlet :)
süti beállítások módosítása